Een dag vol lichtpuntjes

mistSoms heb je zo’n dag…pfff.

Zo’n dag dat je blij bent dat hij voorbij is en je onder de wol mag kruipen van jezelf. Met Netflix (zie punt 12).

Oftewel,  een dag vol lichtpuntjes. Want, heb ik geleerd van Marloes (en van Inge … *zwaait*), als je naar de lichtpuntjes kijkt ziet het er allemaal heel anders uit.

Dus.

 1. 3 kinderen fris en fruitig op school afgeleverd
 2. 1 telefoontje van school met 1 ziek kind 10 minuten voor mijn webinar begon opgehaald door opa die in de buurt woont …yayyyyyyy hoera voor in Nederland wonen en familie in de buurt!!!
 3. 2 kinderen opgehaald en naar dokterafspraak gebracht binnen 20 minuten nadat mijn webinar afliep. Hoppaaaa.
 4. 1 voorstel ingeleverd ondanks 4 gillende kinderen om me heen inclusief watergevecht op gang boven en van de auto afdonderende speelgoedautotootjes die het mooie glas in lood ter nauwernood misten
 5. 1 smakelijke maaltijd afgeleverd en geserveerd (ondanks dat geen van de jongens de kool heeft opgegeten, reken ik het tot de successen van vandaag, want het stond toch maar mooi op tafel om 17:45)
 6. 1 geweldig nieuw, extra lang webinar met een nieuw format vol tevreden deelnemers en twee tevreden sprekers plus twee gelukkige moderators. CHECK!
 7. 1 lang gesprek met juf op school. Check.
 8. 1 schoon huis (niet dankzij mij maar een lichtpuntje is het wel!)
 9. 1 vers brood weten te halen tussen de bedrijven door zodat we én lunch hebben voor morgen én voor vandaag. Hop. Scheelt weer.
 10. Tien. Tien. Tien. Ah ik weet het al. 1 prachtige, mistig zonnestraalmomentje weten vast te leggen tussen het droppen van de kids en het racen om op tijd te zijn voor het webinar van vanochtend.
 11. 1 blije chauffeur: iedere dag blij met onze nieuwe auto. Wat een luxe, zo’n auto, en nog zo’n ruime ook! Hoe veel makkelijker maakt dat het leven.
 12. Netflix. Oh, Netflix, wat heb ik je gemist sinds ik uit de VS weg ben en nu heb ik je weer! HEERLIJK!
 13. Kinderen op tijd in bad en bed gekregen, Sinterklaasjournaal, en ze zijn nog gaan slapen ook.

Ik ga onder de wol met Midsomer Murders…slaap lekker!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

3 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
14 november 2014 om 22:15

Kortom, een zonovergoten dag!

Jacob Jan Voermanantwoord
14 november 2014 om 08:50

Ik wilde Midsummer Murders gaan kijken. (Nog geen geld voor Netflix dus TV dus geen commerciële zenders want reclameblokken van 10 minuten) En zag dat John Nettles weg was. Maar dát kan niet! Ik ben al fan sinds Bergerac. Foei!

Elja Daaeantwoord
16 november 2014 om 20:03
– Antwoord aan: Jacob Jan Voerman

Oh nee! Is hij weg?? Is er een nieuwe versie dan? Op Netflix is het de oude serie.
Ik zei net tegen F: we kunnen de kabel wel wegdoen wat mij betreft. Als je ziet wat voor troep er op die 26 bruikbare kanalen van ons is, heb ik liever alleen Netflix…

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.