Wat wil je?

jf

Interessante dag, had ik vandaag.

Wat wil je?

Ik dacht dat ik dat wist. 

Wat kun je?

Van alles uitmuntend en van alles redelijk en van alles waarschijnlijk.

(Maar tot je het probeert, weet je het niet.)

Waar wil je heen?

Verder!  

(Maar toch goed om het even specifiek te maken.)

Hoe doe je dat?

Ik doe het zo. Maar ik kan beter.

(Klopt.)

Wie ben je?

Ik dacht dat ik het wist.

(Ik denk dat ik het weet.)

Wat wil je?

Oh ja.

(Dát. Dáárom.)

Onwards & upwards.

Blijven gaan. Simpel.

Als je weet wat je wilt.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.