Volg je hart

business EljaGisteren vroeg iemand me hoe ik gekomen waar ik nu ben. Ze was zelf aan het (onder) zoeken naar de weg.

Ik vertelde het hele verhaal, van studie tot vandaag. Ze vroeg of ik ooit af was gegaan op mijn verstand, of altijd op mijn hart. “Wat denk je?”, vroeg ik?

Ze raadde het goed.

Vandaag had ik een paar afspraken en daarna had ik zoveel ideeën en puzzelstukjes die op zijn plaats vielen dat ik het even op moest schrijven toen ik thuis kwam. Tussen het koken van een dinertje voor gasten en het voeden van mijn kinderen door.

12 Verschillende projecten, allemaal met business cases.

Ik weet nog niet wat het gaat worden. Ik weet nog niet wat wat gaat worden.

Maar ik weet zeker dat iets heel leuk en heel veel gaat worden.

Als je je hart maar volgt, kom je uit waar je wil zijn.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Zo simpel is dan gelukantwoord
16 mei 2016 om 18:31

Zeker weten!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.