Uitzicht

kazen

Niets te melden vandaag. Behalve dan dat ik lekker aan het fotograferen ben her en der. Ik doe gewoon alsof ik een stomme toerist ben. Nou ja. Ben ik ook! Ondertussen zeg ik tegen mezelf dat mijn foto’s echt wel wat artistieker zijn dan die van de gemiddelde toerist. Hahaha.

porcetta

Voor het eerst porcetta geproefd. Mjam. Sorry, vegetariers.

groente

De groenten zijn te mooi om op te eten. Gelukkig houd ik niet van paprika! Wel van aubergine. Dus.

uitzicht

We waren bij een geitenkaasmakerij boven op een berg. Ik verwacht niet dat ze veel tijd hebben om te genieten van het uitzicht. Of om in de zee te zwemmen die je vanaf de boerderij in de verte ziet.

De eigenaresse werkte tot een paar maanden geleden voor 600 euro per maand in een fabriek waar ze overhemden naaide. Europa. Full time. 600 euro per maand.

Een kilo kaas kost 20 euro.

Het uitzicht krijg je er gratis bij.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.