Social media excuses

Ik sprak de laatste tijd heel veel managers. Over social media, want daar word ik meestal voor ingehuurd. En allemaal zagen ze het maar met mate zitten. Wel in theorie, natuurlijk. Maar ja, in de praktijk niet. Het kost zoveel tijd.

Nu kost de beslissing veel tijd, om het te gaan doen. En je moet even nadenken over wat je nu eigenlijk gaat delen en gaat doen. Maar verder: mwah. Tijd is toch een beetje een excuus. Als je het althans echt belangrijk vindt en denkt dat het iets op gaat leveren.

Daarom heb ik vandaag de avond doorgebracht met het schrijven van een artikel op LinkedIn: 3 social media tools voor drukbezette managers. (feitelijk is iedere manager die ik ken drukbezet. maar goed)

(alle mensen die ik ken ook trouwens. dus)

Omdat ik zulke leuke trouwe lezers heb :)) wilde ik het dat artikel hier ook even melden. Bij deze.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.