Reisdag

Nog 1 keer de snapchat-filmpjes voor jullie gedownload. 

Niet alles staat er op. 

Het gigantische ontbijt niet dat mijn favoriete hotel (hotel d.k.) vanochtend serveerde, inclusief een perfect eitje en kaymak & honing.

De metroreis niet want sommige mensen werden onrustig van het idee dat ik de metro nam.

Mijn echtgenoot niet die me van Schiphol kwam halen <3. Nadat ik een medium zak Vlaamse frites met mayo soldaat had gemaakt. Staat er ook niet op want beetje gênant. 

Verder accuraat inclusief bezweet hoofd van rennen door vliegveld om na vertraging mijn aansluiting te halen!

Hier de video: Elja terugreis snapchat

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

3 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Zo simpel is dan gelukantwoord
11 april 2016 om 18:46

Super leuk gedaan!! Ik vergeet altijd dat ik Snapchat op mijn telefoon heb staan, dus ik doe er niet heel erg veel mee. Toch eens wat vaker aan proberen te denken.

Carolien Geurtsenantwoord
11 april 2016 om 08:25

Ha geweldig genoten van je reisverslagje en meegeduimd dat je je vliegtuig zou halen in Parijs.

Gisterochtend was ik niet ongeduldig voor het antwoord joh, over downloaden van Het Verhaal Van Mijn Dag, ik vond alleen dat ik je met rust moest laten op je laatste dag en reisdag, Dat ik dat toch al niet gedaan had en op die manier ongeduldig was , even terzijde. Ik had het je ook vandaag kunnen vragen.

Maar bij mij (android) verschijnt dus niet het symbooltje maast ‘Mijn Verhaal’ van downloaden na de stipjes aanklikken, en heb me verder rot gezocht, ook bij Anne-Maria en op googlediegoo maar wat ik vond dat gaat nog allemaal over downloaden van losse snaps – misschien is het alleen nog voor Iphone? of anders ben ik nog dummier dan ik dacht..
Anywaiz – Hos geldiniz en fantastisch dt je geweest bent! En dat ik zelfs van een beeld van een dakterras met view over Istanbul weemoedig kan worden is wel weer een eyeopener 😉

Gisteren posste een vriendin in Canada foto’s van Turkse hamam omslagdoeken, vervult van heimwee 😉 Ja Ja – één hoofd op twéé of meer kussens is af en toe wat lastig maar houdt het wel levendig 😉
Fijne dag!

Elja Daaeantwoord
12 april 2016 om 17:40
– Antwoord aan: Carolien Geurtsen

En toch Caro, ik was heel blij dat ik terug was …. !

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.