Fotodagboek

rotella2

Dit stuk had eerst als titel ‘plog’. Maar ik denk niet dat mijn moeder (hoi mam!) en mijn schoonmoeder (hoi Anke!) weten wat een plog is (foto-blog) dus nu heet het anders.

Een echt goed plog heeft veel meer foto’s dan dit maar ik laat het hier even bij. Ik heb wel prachtige foto’s gemaakt – denk ik – op het lokale kwartelfestival (kwartelfestival? Jazeker. Kleine mini-kippetjes gegrild met bakken knoflook en zout met frites er bij). Ik moet ze nog downloaden.

Anyway, dus dit is het. Beschrijving:

  1. Uitzicht agriturismo einde van de dag
  2. Theepot vol met heerlijke muntthee, aan tafel onder de walnootbomen

IMG_4873 2

3 & 4 De nieuwste aanwinst van vrienden A&C

Ik ben verliefd. Mijn zoontje ook. Maar mijn hardvochtige echtgenoot weigert dit schatje mee naar huis te nemen. “Je komt altijd met twee katten thuis, als je er eentje gaat halen.”, zegt hij.

Is wel waar. Maar slecht argument. Ik bedoel, kijk nou:

kat1

Heb het getest en als je een paar minuten aait, gaat hij spinnen en kopjes geven ook nog. Ai. Pijn in mijn hart.

kat

5. Lunch

Nog even de door de gastvrouw gemaakt soep. Geheel biologisch en vegetarisch. Aiaiai. Onder de walnootbomen he. Lange tafel. Wijn erbij. Kinderen op de trampoline op de achtergrond. Oude vrienden.

rotella1

Fotodagboek. Er staat niet alles in maar het geeft een beeld, he.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.