Poging vier

 

continuing qualityDit is poging vier van vanavond, om een artikel te publiceren.

De drie eerdere pogingen, ieder van meerdere alinea’s, zijn allemaal verdwenen. Voor altijd. Zonde hoor.

Maar niet getreurd. Je hebt niets gemist.

Ze gingen allemaal over mijn nieuwsbrief en de vraag in hoeverre mijn nieuwsbrief de reden is dat ik zo veel leuke dingen op mijn pad krijg en leuke mensen ook en dat het aantal bezoekers naar mijn blog maar toe blijft nemen. Alleen waren ze een beetje brallerig. In de prullenbak ermee.

Het punt is, het houdt me bezig. Ik weet het nog niet, hoe dat allemaal komt.

Ik heb het vermoeden dat het een en dezelfde oorzaak heeft. Maar welke?

Is het de nieuwsbrief? Of doe ik nu iets anders dan eerst? Komt het door mijn duidelijkere focus? Heeft het te maken met het feit dat ik tegenwoordig rustig tweet, blog en share dat ik een nieuwsbrief heb of welke lezingen ik geef? Kan het zijn dat het feit dat ik gestopt bent met het een en meer aandacht heb voor het ander, zoveel effect heeft?

Hebben mijn inzichten van het afgelopen half jaar zoveel invloed op mijn gedrag dat ik dat effect letterlijk terug kan zien?

Waar is de data? Een grondige analyse, dat is wat er nodig is.

Hoe dan ook.

Ik ga deze niet deleten.

Laterrrrr.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.