Grote paginaschoonmaak

Schermafbeelding 2016-05-23 om 22.18.55Ik ging iets heel leuks bloggen vandaag maar toen kwam er iets tussendoor en moest ik een blogpagina updaten. Deze. Jajaja Thatcher komt weer naar Nederland, voor een weeklange workshop dit keer! Yay! Maar het is even afstemmen en updaten en zo he, zo’n landingspagina. Als je het zo mag noemen.

Ik had vandaag ook al deze pagina helemaal veranderd en in het menu geplakt. En deze ook erbij gezet. Is ook nieuw.

Ik heb ook twee pagina’s verwijderd uit mijn menu hierboven. Dat komt, ik zag in Google Analytics dat niemand er ooit op klikte. Echt niemand. Verdorie. En ze waren nog wel zo leuk bedacht.

(wie o wie weet welke het waren? Paul? Ik reken op jouw scherpe blik!)

Wel goed om te doen af en toe, zo’n Google Analytics ronde. Even heroriënteren op wat je eigenlijk wilt bereiken en wat mensen er eigenlijk van vinden.

Op jou, kortom.

Nu maar eens kijken wat jij gaat doen.

 

 

 

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Paulantwoord
24 mei 2016 om 13:20

Haha, Elja. De eerste wist ik meteen, ‘over jou’ maar voor de tweede heb ik even moeten spieken, geef ik toe. Maar daarna herkende ik de pagina wel. Allebei leuke pagina’s. Wat er nu staat, mag ik trouwens ook nog gaan bekijken.

Elja Daaeantwoord
25 mei 2016 om 17:00
– Antwoord aan: Paul

😉 mijn meest kritische en oplettende lezer…dat ben jij … viel me mee dat je me nog niet gemaild had! 😀

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.