Geen idee

letters en zo bloggenEcht geen idee waar ik het over moet hebben vandaag. Gewoon he-le-maal geen idee. Alle 7 conceptartikelen die hier achter deze tekst staan te verstoffen al doorgespit maar zonder resultaat.

Er zit geen greintje marketing in mijn hoofd vandaag. En marketing is meestal wel mijn uitgangspunt, snap je. Marketing of ondernemerschap of social media. Of, nou ja. Het Leven.

Het is niet zo dat op vakantie zijn niet inspireert, want dat doet het wel. Of dat het niet leuk is om met mijn gezin te zijn, want dat is het wel. Of dat het niet geweldig is om in zo’n mooie airbnb te zitten, want dat is het wel.

(…)

Ik denk dat ik gewoon aan Vakantie toe ben. Ik ga zo mijn digitale boekenkast induiken en lekker lezen. Vakantie vieren. Openhaard aan. Gewoon. Omdat het kan!

En omdat ik verder geen idee heb.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.