Blijven proberen is het devies

kamer

Ik ben bezig om deelnemers te werven voor een workshop die ik help organiseren voor een vriend. Maar ik moet zeggen: makkelijk is het niet. De deelnemers druppelen inmiddels wel binnen. En omdat ik weet hoe dat gaat met online verkopen heb ik er vertrouwen in dat ik hem vol ga krijgen. Ik ken het patroon. Maar toch is het weer een eyeopener: online verkoop is geen peulenschil.

Wat je ook verkoopt, online: het is altijd moeilijker dan je denkt. Vooral zonder budget! Ook al beweren veel mensen het tegendeel. Het lijkt zo makkelijk, he.

Wat dat betreft is het een lesje in hustle. Want dat moet ik doen, om er een succes van te maken. Hustlen. Ik moet bedenken wie ik ken, wat ik kan doen, welke mogelijkheden ik heb, om er een succes van te maken.

Ik vind het leuk, geef ik toe. Het is goed voor mij om met zo’n concreet iets bezig te zijn, vooral omdat mijn eigen zakelijke doelen soms wat meer lange termijn zijn. Daar ben ik volop voor aan het hustlen maar het is wat minder direct.

Je moet gewoon van alles proberen! Tweets, landingspagina, Engelse landingspagina, Facebook update, Facebook event (tip van @ikbendaf, waarvoor dank), gastblog schrijven (dank Elja Trum voor de kans!), mensen benaderen waarvan je weet dat ze het leuk zullen vinden, noemen op snapchat…

Gisteravond in bed bedacht ik weer twee dingen die ik kon doen om de workshop meer bekendheid te geven. Iemand die ik een keer heb gesproken bij een foto-instituut, die ik wellicht even kan bellen om te kijken of ze het leuk vinden om iets met ‘mijn’ fotograaf te doen. En toch nog maar eens wat dingen op Facebook proberen.

Morgen dus weer aan de bak.

Blijven proberen.

Doorgaan.

H U S T L E!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.