Speciale planten

marketing6

Ik was vandaag met mijn schoonzus naar het tuincentrum. Je kunt denken: dit is waarschijnlijk de allerslechtste tijd in het jaar om naar het tuincentrum te gaan. En dat klopt! Dus. Ga maar niet. Er is nog geen Paasgedoe, er zijn nog geen buitenplanten, de Kerstspulletjes zijn weg en er is nog geen lenteleuks. Maar we hadden een tuincentrumdate dus we gingen naar het tuincentrum.

Misschien, zeiden we tegen elkaar, is het leuk om naar kamerplanten te kijken. Want die hebben ze zelfs in dit loze seizoen (vingerplanten zijn weer helemaal hip, mocht je het je afvragen).

En wat schetst onze verbazing toen we zagen dat je nu ook speciale kamerplanten hebt? Ongelofelijk. Ze lijken op de kamerplanten die je al kende. MAAR ZE ZIJN HET NIET. Het zijn SUPERPLANTEN. Stiekeme superplanten.

marketing4

Je hebt nu dus kamerplanten DIE ZUURSTOF IN DE LUCHT BRENGEN. NATUURLIJKE LUCHTVERFRISSERS! ONgelofelijk! Die schijnen – nu komt het – koolstof om te zetten in zuurstof?!

En je weet: zuurstof heb je nodig om te kunnen denken! Denken?!: daar heb je planten voor!!

marketing

 

Echt waar! ER ZIJN PLANTEN DIE JE GEHEUGEN HELPEN VERBETEREN! Nou wat zeg ik: VERHELDEREN! Wist je niet he? Dat je je geheugen kunt verhelderen MET PLANTEN??

marketing3

 

En dat verhaal dat je geen planten in je slaapkamer moet zetten? Ken je dat?

NIET WAAR! PLANTEN (althans, deze SPECIALE ZUURSTOFPLANTEN) helpen je om beter te slapen!

marketing2

 

Ik dacht dat ik alles gezien had he de afgelopen 10 jaar. In 4 landen gewoond en zo. Het land van de marketing zelfs. Alles gezien alles gehoord en alles gekocht. Maar planten die voor lucht zorgen en goed zijn voor je leefmilieu?

Niets is onmogelijk.

Ook niet in marketing trucs.

Ook niet in Nederland.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Heleen Schrijvershofantwoord
21 februari 2016 om 20:24

Inderdaad: ook niet in Nederland haha. Misschien is het extra voordeel van nu naar een tuincentrum gaan dat het heerlijk rustig is. Ik mag bijvoorbeeld een tuincentrum hier in de buurt als fotoshoot locatie gebruiken en daar maak ik nu graag gebruik van 🙂

Elja Daaeantwoord
22 februari 2016 om 17:47
– Antwoord aan: Heleen Schrijvershof

Oe dat zal vast heel mooi zijn inderdaad! Het was gek genoeg helemaal niet rustig! Ook al viel er niet veel te kopen. Blijft toch dagje uit he??

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.