Zul je altijd zien

Heb je vanochtend onderweg naar een afspraak een heel mooi idee voor een nieuw blogartikel. Ben je het 12 uur later (OK, iets langer) gewoon kwijt.

Lekker stom. Ik had het op moeten schrijven of in moeten spreken maar mijn iphone zat in mijn rugzak dus niet aan toegekomen. En ik dacht, ik ga niet hier midden op het stationsplein in zo’n dictafoon praten, hoor. 

Had ik dus wel moeten doen.

Het was iets met tekst. Schrijven? Reclametekst ergens? Iets dat ik zag, en eerder had gezien? Iets waar ik in ieder geval al langer over na heb gedacht.

Nou, hoe dan ook, het zou echt heel erg leuk zijn geworden, dat artikel. Ja. Vol inzichten. Briljante observaties.

Jullie moeten me maar op mijn woord en mijn blauwe ogen geloven, dan.

[…]

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Jacob Jan Voermanantwoord
24 juli 2012 om 12:39

loslaten, komt vanzelf terug

1 2 3 PLOP!  daar iessie weer , het idee.

hoop ik dan

ik lees morgen wel of het gelukt is

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.