Het was zo’n dag

Ik was vandaag op een begrafenis. Van een heel lief iemand. Die altijd heel hard gewerkt heeft in zijn leven maar vooral ook gewoon een echt goed mens is geweest. En de wereld een prachtige familie heeft gegeven.

Mensen hebben het wel eens over ‘een hecht gezin’. Dan hebben ze het over deze familie.

Ik ken er verder niet zo veel, echt hechte families. En terwijl ik zat te luisteren naar de verhalen die zijn dochter, schoonzoon en kleindochter vertelden, dacht ik: ‘hecht’ heeft alles te maken met de vader/moeder (opa/oma) die die familie hebben gestart.

Dus het was een verdrietige dag. Maar ook een dag om onder de indruk te zijn van wat er mogelijk is en wat je na kunt laten aan de wereld.

Als je begrijpt wat ik bedoel.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

4 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Carolien Geurtsenantwoord
6 juli 2017 om 08:21

Mooi, heel mooi. Dank voor het delen.
precies wat ik nodig had
hoe verdrietig óók
#hierzonanderedag 😉

Elja Daaeantwoord
6 juli 2017 om 09:32
– Antwoord aan: Carolien Geurtsen

Ja, die dingen horen er bij maar dat maakt ze niet makkelijker he…

Marthaantwoord
6 juli 2017 om 00:14

Wat heb je dat mooi onder woorden gebracht. Ik denk dat deze familie voor jou het woord hecht meer inhoud heeft gegeven?

Elja Daaeantwoord
6 juli 2017 om 09:33
– Antwoord aan: Martha

Nee, dat niet zo zeer. Ik weet wel hoe ‘hecht’ is en voelt, gelukkig. Maar het is wel heel fijn om het van dichtbij te zien.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.