Het was zo’n dag

Ik was vandaag op een begrafenis. Van een heel lief iemand. Die altijd heel hard gewerkt heeft in zijn leven maar vooral ook gewoon een echt goed mens is geweest. En de wereld een prachtige familie heeft gegeven.

Mensen hebben het wel eens over ‘een hecht gezin’. Dan hebben ze het over deze familie.

Ik ken er verder niet zo veel, echt hechte families. En terwijl ik zat te luisteren naar de verhalen die zijn dochter, schoonzoon en kleindochter vertelden, dacht ik: ‘hecht’ heeft alles te maken met de vader/moeder (opa/oma) die die familie hebben gestart.

Dus het was een verdrietige dag. Maar ook een dag om onder de indruk te zijn van wat er mogelijk is en wat je na kunt laten aan de wereld.

Als je begrijpt wat ik bedoel.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Carolien Geurtsenreply
juli 06, 2017 at 08:07 AM

Mooi, heel mooi. Dank voor het delen.
precies wat ik nodig had
hoe verdrietig óók
#hierzonanderedag 😉

Elja Daaereply
juli 06, 2017 at 09:07 AM
– In reply to: Carolien Geurtsen

Ja, die dingen horen er bij maar dat maakt ze niet makkelijker he…

Marthareply
juli 06, 2017 at 12:07 AM

Wat heb je dat mooi onder woorden gebracht. Ik denk dat deze familie voor jou het woord hecht meer inhoud heeft gegeven?

Elja Daaereply
juli 06, 2017 at 09:07 AM
– In reply to: Martha

Nee, dat niet zo zeer. Ik weet wel hoe ‘hecht’ is en voelt, gelukkig. Maar het is wel heel fijn om het van dichtbij te zien.

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.