Wurm

Ik heb drie boeken uit. In drie dagen. That’s how I roll als ik in een vakantiehuisje zit met een boekenkast.

Toegegeven, niet de beste boeken. Een roman die sterk deed denken aan de boeken van die Engelse schrijfster met al die mooie plattelandsromans waar ik de naam even niet meer van weet. Maar dan een slappe variant.

En net een boek over Wallander. Het was te eng. Ik heb de helft overgeslagen. Het was gewoon te gruwelijk. Brrr.

En een boek van Grisham, The Testament. Verrassend einde wat het hele boek weer interessant maakte, al vond ik het niet zo gripping geschreven.

Toch is het wel jammer aan lezen dat je het in je eentje doet, he. Dat je in je eigen wereld zit en anderen om je heen niet echt kunt laten delen in wat je beleeft, in je hoofd. Helemaal als het geen lezers zijn.

Morgen ga ik iets anders doen dan lezen.

Bloggen of zo. 🙂

 

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Ximaarantwoord
26 april 2017 om 10:39

Ik ga nooit op vakantie om te lezen. Ken wel mensen die het doen. Zelf fiets of loop ik liever op plekken waar ik nog niet eerder geweest ben. Hooguit gaat ’s avonds de lokale TV aan om te zien wat de mensen daar bezighoudt. Een lokale krant in een bruin cafĂ© vind ik overigens ook leuk. Ik heb een collega gehad die elk jaar met een tent en een achterbak vol boeken in 1 ruk 1800 km naar het zuiden rijdt, daar de hele tijd leest en vervolgens weer terugrijdt. Dan denk ik waarom dat rijden en verslepen van boeken. Je had toch gewoon thuis kunnen lezen? 😉

Elja Daaeantwoord
26 april 2017 om 23:29
– Antwoord aan: Ximaar

tsja, als je het zo zegt. Maar lezen is echt mijn liefste bezigheid wat dat betreft. Totale boekenwurm. Ik begrijp die wurm met die auto wel. Thuis is het zo druk…er is altijd iets te doen. Ik kom niet aan lezen van niet-vak-dingen toe in het dagelijkse leven. Op vakantie eigenlijk ook niet, met drie kleine kinderen, maar ik heb een echtgenoot die graag bezig is en het niet erg vindt als ik dan lees en we zoeken altijd plekken uit waar de kinderen zich kunnen vermaken (en met drie jongens valt er altijd iets te spelen). Ik lees vooral savonds en als de kinderen hun gaming-rantsoen krijgen.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.