Voor C: over doelen stellen en halen

Doelen stellen is belangrijk voor succes. Vandaag legde iemand me uit hoe hij dat doet. Ik heb hem bezig gezien dus ik weet dat hij het kan.

Het deed me denken aan iemand die ik ooit tegen kwam. Ik blogde over hem: een simpel systeem voor het bereiken van je doelen. 

Ik werk anders. Ik heb de getijden om me heen nodig om op mee te bewegen, met af en toe een pauze om na te denken en koers te zetten. 

Ieder zijn eigen systeem. 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.