Video maar dan anders

schermafbeelding-2016-10-22-om-21-29-26Video is belangrijk, als je een doelgroep wil bereiken. Niet alleen voor commerciele bedrijven. Ook voor niet-commerciele organisaties. Bijvoorbeeld de politie.

Ik kwam deze video tegen van de week:

Het is een indrukwekkende video. Niet alleen vanwege de inhoud. Hoewel die het indrukwekkendst is.

Maar wat ik ook indrukwekkend vind, is

  1. Dat ik hem te zien kreeg (via Twitter was het, een link naar een artikel van de NOS);
  2. Dat iemand besloten heeft om deze footage te delen. Hoe zou dat zijn gegaan? Wie kwam er op het idee en hoe kwam het dat de top van de Politie Rotterdam dat goed vond? Hoe vaak gebeurt het dat alles samen komt, mensen zo’n idee hebben en dan ook mogen uitvoeren? Of misschien kwam het wel vanuit de top!;
  3. Dat iemand al dat materiaal heeft zitten editen. Iemand heeft al het materiaal verzameld, inclusief de audio van 112, alles zitten bekijken, afstemmen, een script gemaakt, ge-edit. Er zit heel veel werk in. Daar heb je mensen voor nodig maar ook talent en lef.

Het is echt communicatie-nieuwe-stijl.

Indrukwekkend.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.