Vertel me je website en ik zal je kennen

[hier hoort een hele mooie en toepasselijke foto die op mijn computer boven staat en die bleek het niet echt meer te doen qua internetverbinding gisteravond en na 5 keer proberen heb ik het opgegeven dus alsnog het blog en helaas zonder foto misschien kun je hem erbij verzinnen het is een geelgroep vlak met een bordje waarop staat ‘communicatieruimte’]

Ik ben sinds een paar weken bezig met de website van de turnvereniging van mijn zoontje. En langzamerhand leer ik de vereniging kennen.

We zijn bepaald geen actief betrokken leden. We komen al anderhalf jaar opdagen voor de training een keer per week. That’s it.

Omdat de site gehackt (gehack-ed?) was en er iemand nodig was om een nieuwe site te installeren, ben ik betrokken geraakt. WordPress, dus dat kan ik wel. Het is niet superdeluxe, mijn design, maar het werkt allemaal en het ziet er weer ongeveer uit als voor de hack.

Maar omdat ik alle teksten handmatig heb moeten overzetten en nu ook de berichten plaats, heb ik veel geleerd. Door al dat plakken en knippen en opmaken en foto’s toevoegen ben ik langzamerhand een beetje gaan zien hoe de vereniging in elkaar zit. En hoeveel mensen zich inzetten. En hoeveel kinderen lekker aan het turnen zijn.

Het is gewoon een hele functionele website. De historie van de afgelopen tien jaar staat er niet meer op en all foto-albums ook niet meer. Die moet ik misschien nog eens handmatig gaan overzetten. Maar die honderden oude artikelen en foto’s, die waren ook niet zo belangrijk. Het is functioneel. Het gaat om NU. Wat is de agenda? Wie heeft de clubkampioenschappen gewonnen? Hoe kun je een proefles volgen?

Daar zou ik zelf nog iets van kunnen leren, zo’n functionele website. 🙂

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.