Verslag

Iedere dag vloggen is niet makkelijk.

Iedere week een nieuwsbrief schrijven trouwens ook niet.

[Zei ik vloggen? Ik bedoelde BBBBBloggen! Maar ik heb vloggen on the brain, vandaar. Mijn nieuwsbrief ging er ook al over vandaag.]

Soms moet je maar gewoon even een update geven van de vorige paar blog posts. Scheelt nadenken en het praat die 3 vaste lezers (?) ook weer een beetje bij. Dus bij deze.

Update van het vlogcameradilemma:

Ik had Gert beter een mailtje kunnen sturen, of een tweet. Want dan had hij me al meteen dit advies gegeven, qua vlogcameragedoe. Zie zijn comment onder het vorige artikel over de beste videocamera voor vloggers – en de beste andere apparatuur. Dank Gert! [Gert Kracht, volg hem op Instagram – of op Twitter]

Update van de verjaardag:

Ik hoorde vandaag pas mijn verjaardagsvoicemails. Ik weet niet waar de KPN ze gelaten had, 5 dagen lang. Hoe dan ook, 4 van mijn moeder (ik heb haar ook live gesproken hoor) en ook eentje van @puur en @wilg vanuit de studio van Radio Aalsmeer! Thanks ladies!

Update van mijn dag:

Ik gaf gisteren een social media training. We kwamen te praten over het feit dat ik zoveel vrienden en nou ja, goede kennissen, en andere warme relaties, over heb gehouden aan Twitter. En hoe de drempel van een nieuwe ontmoeting enorm wordt verlaagd als je elkaar al online kent. Dus dat het ideaal is, eigenlijk.

Zo had ik vandaag afgesproken met Rosalinde. Die ik al jaren ken maar nog nooit had ontmoet. Ik zou er over bloggen ware het niet dat zij het blog dat ik had kunnen schrijven al geschreven heeft. Je leest het hier: de kracht van online relaties.

Zo.

Je bent weer helemaal bij. 🙂

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.