Uren vol @puur

@puur

Ik was vandaag de hele avond bij deze vrouw: Anna-Maria (@puur). Ze heeft op maandagavond een radioshow. ‘Uur van Puur‘. Bij Radio Aalsmeer. Ik ben vaste columnist, iedere twee weken. En af en toe ga ik langs.

Na afloop organiseert ze vaak nog ‘De Mengtafel’ (radio DJ grapje, die naam), een etentje bij een lokaal Italiaans restaurant. En dan zijn haar mede-organisatoren Wilg en Lennart er ook en vaak ook nog andere mensen van Radio Aalsmeer. En eventuele gasten.

Vandaag was het de laatste show van het jaar, dus dat leek me wel een mooi moment om weer eens aan te schuiven. En dat leverde enorm veel op aan interessante gesprekken. Ik kreeg wel 5 ideeën voor blogartikelen en/of nieuwsbrieven. Allemaal vanwege de gesprekken tijdens de show (waar Dim, Sanne en Jilles aan het woord kwamen, plus een lector gedragswetenschappen) en tijdens het eten waar lokale politiek correspondent Erik ook nog aanschoof.

Da’s best veel, 5 ideeën. Als je je tijd kon meten in hoeveel concrete ideeën die tijd opleverden, was vandaag een behoorlijk effectieve investering.

Het was nuttig, maar het was vooral gezellig. Dat is ook de enige reden dat ik braaf mee blijf doen, natuurlijk. Vanwege alle leuke mensen.

Ik zie uit naar het Uur van Puur in 2018…!

PS Terugluisteren kan hier.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Lennartantwoord
19 december 2017 om 00:42

Leuk dat je er weer was Elja, heb er van genoten, Mooie avond for sure! 🙂

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.