Twitter love story, part 2

hartHeb het helemaal anders gedaan, vandaag, op Twitter.

De twitter app gedownload op mijn nieuwe telefoon. Weer een beetje gezien wat daar zoal gebeurt (de app die ik gebruikte, Hootsuite, filterde er van alles uit).

Ik had de tijd vandaag. Ik was relaxed. Ik dacht, ik ga een beetje tweeten voor de lol.

Raymond sloeg de spijker op zijn kop.

Beetje reageren op tweets van mensen. Gewoon. Er wordt altijd wel iets leuks gezegd! Of gedeeld.

Opeens wist ik weer wat er zo leuk is aan Twitter. Discussie over microfoons. Lekker nerden.

Twitter & Elja: the love story continues.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.