To do or to don’t, that’s the question.

Jaja. Ik blijf er over zeuren. Sorry. Actiepunten. Dingen voor elkaar krijgen. Uitstel. Procrastination, met een mooi woord (Amerika zou Amerika niet zijn als daar niet een heel DING van was gemaakt).

Ik heb het zo druk dat ik niet weet waar ik moet beginnen.

[Ik hóór je denken: het zou helpen als je geen tijd verspilde met bloggen! Touché.]

Ik heb wel even wat tijd gestopt in een uitgebreide to do list, op volgorde van belangrijkheid. Dat helpt wel een beetje. En als ik iets doe dat er niet bij staat, zet ik het er alsnog bij en vink het af. Dat geeft de burger moed.

Ik zou mijn eigen advies op moeten volgen. Een pauze nemen. Maar dat heb ik al gedaan het afgelopen uur. Blogs gelezen, Facebook gecheckt, Twitter doorgenomen. Mail gecheckt. Nog een blogartikel geschreven (nog niet gepubliceerd).

Dus, hop, google: ‘procrastination Chris Brogan’. Even kijken waar de goeroe van de worstelende kleine zelfstandige mee komt. Meestal met iets goeds. En inderdaad.

Het is allemaal angst, zegt Chris.

(….)

(*nadenkt*)

Zit wat in.

Doo. GA AAN DE SLAG!

OK.

*Facebook, blog, hootsuite dichtklikt*

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.