Themaweek: “Just Do It”

Soms valt alles samen, voor mij. Voor jullie misschien ook? Het lijkt een beetje een themaweek hier op mijn blog.

Ook een leuk idee, trouwens, een themaweek voor je blog… Maar goed.

Gisteren blogde ik over waarom ik niet te veel nadenk maar doe als het goed voelt; en de dag daarvoor over waarom ik mijn eigen toekomstmuziek schrijf, en de dag daar weer voor over hoe ik ooit mijn droom van een webwinkel waarmaakte en ontdekte dat het toch niet helemaal mijn ding is (en dat schreef ik omdat ik iemand ken voor wie het wel de droom is!). En trouwens, vorig week ook nog over mijn droom om directeur van een dierentuin te worden.

Het hele idee van ‘Just Do It’: je dromen najagen, je ideeën waarmaken, je gevoel volgen en vooral: stappen zetten, it’s all in the execution, ook een lange reis begint met de eerste stap… etc. etc.

Als je ergens mee bezig bent, zie je het overal natuurlijk.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

5 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Een project begint met de eerste actie | Elja Daaeantwoord
29 mei 2012 om 04:22

[…] komt het, zoals heel vaak in mijn ervaring, neer op: gewoon doen. Gewoon beginnen. Gewoon de eerste stap zetten. Gewoon gaan zitten, en wat […]

Moniekantwoord
15 april 2012 om 21:41

Fijne blog en fijne voorbeelden! Een keer in de zoveel tijd zijn deze ‘oppeppers’  meer dan welkom (al vind ik de eerste video wel érg ‘Amerikaans ;-)) Thanks voor het delen! 

Elja Daaeantwoord
16 april 2012 om 03:37
– Antwoord aan: Moniek

Haha, ja, ik vond het ook vrij ‘Amerikaans’. Maar goed – Amerika brengt ook bij uitstek mensen voort die zich onderscheiden, hun best doen, en succesvol zijn. Dus wat dat betreft. En de video zit mooi in elkaar, he?

Agnes Swartantwoord
15 april 2012 om 13:44

Heel herkenbaar, de WOT’s van afgelopen weken sloegen bij mij een spijker op z’n kop en je blog over ‘kop boven maaiveld uitsteken’ ook, die kwam afgelopen weken een paar keer terug op diverse plekken, leuk, geeft soort van vertrouwen!

Elja Daaeantwoord
16 april 2012 om 03:36
– Antwoord aan: Agnes Swart

Ik denk dat je soms gewoon de informatie tegen komt die je nodig hebt, he? Ik ben zelf ook zoekende. Ik ben wel goed in stappen zetten en die kop boven het maaiveld, maar ik weet niet precies waarheen. Maar het geeft wel vertrouwen en steun als je er met zijn allen zo mee bezig bent!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.