Take-aways

sobcon13-2Dat is altijd de vraag aan het einde van de conferentie, van SOBcon, wat waren nou je take-aways? Wat heeft het je opgeleverd? Wat heeft het met je gedaan?

Net als ieder jaar zat de waarde voor mij voor een groot deel in de andere deelnemers. En in de gesprekken met die andere deelnemers.

Ik had vandaag een heleboel inzichten. Over mijn eigen doel. Over  wat ik denk dat er moet gebeuren in de wereld. Over marketing en wat daar niet moet gebeuren. Over wat ik denk dat sommige aanwezigen kunnen doen met hun bedrijven. Over de waarde van de conferentie.

Ik ga er nog meer over bloggen als het allemaal een beetje bezonken is.

Wat voor mij de waarde is van zo’n weekend SOBcon reflectie en helderheid. Reflectie omdat mensen me vertellen wat ze denken over mijn issues of uitdagingen, maar vooral ook in het zien van allerlei mensen, dingen en methodes waar ik wel of niet in geloof. En door het verzamelen van stukjes informatie die mijn idee kunnen veranderen of juist onderbouwen.

Helderheid omdat ik eigenlijk ieder jaar (dit was de derde keer) op zoek ben naar helderheid over wat ik doen en waarom en waarheen etc. En ieder jaar begrijp ik het een stukje beter. Met de hulp van anderen.

Het was awesome.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
5 mei 2013 om 09:02

Fijn dat het weer de moeite waard was. De weerslag van al je ervaringen zullen we de komende tijd wel in een of andere manier in je blogs terugvinden. Ik kijk er naar uit!

Jacob Jan Voermanantwoord
5 mei 2013 om 20:57
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

wat Peter zegt.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.