Stoelverwarming

goOnze auto heeft stoelverwarming. En stuurverwarming (hard nodig, in Turkije? Of misschien kan hij ook koelen?).

Ik zeg ‘onze’ maar het is natuurlijk gewoon een lease-auto. Een prachtige Volvo die we zelf nooit zouden kunnen betalen. Dat jullie niet denken dat ik er enige status aan ontleen verder. Maar ik kan er (daarom) wel van genieten, een fijne auto. Met stoel- en stuurverwarming.

Ik reed net door Istanbul en was zoals gebruikelijk de weg kwijt. Drie keer verkeerd gereden. Dat overkomt me altijd als ik een nieuw adres moet bezoeken. Het is geen peuleschil, hoor. Amsterdam is een lachertje daarbij vergeleken. Zelfs de grachten (brrr).

Anyway, het is wel leuker met stoel- en stuurverwarming.

Ik kreeg warme handen, billen, een warme rug. Ik dacht: mooi zeg, die verwarming. Hier zou je een mooie parallel moeten kunnen trekken met bloggen. Of marketing.

Iets over dat, eh, het belangrijk is om het warm te hebben.

Nee, iets over comfort. ?

Iets over stuurverwarming.

Warme handen!

Iets over…over…nou, gewoon creatief het verband leggen tussen marketing en stuurverwarming.

Maar het lukt niet.

Ik ben niet geinspireerd genoeg.

Dus in plaats daarvan heb ik je nu lastig gevallen met een opschepverhaal over F’s leaseauto. En mijn enorme talent in het verkeerd rijden in Istanboel.

Nou ja. We zullen maar zeggen, het is zaterdagavond dus het mag?

PS De afbeelding komt niet uit Istanboel. Gewoon uit Den Haag. Mocht je je dat afvragen.

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Carolien Geurtsenantwoord
2 februari 2014 om 11:19

ik zit hartelijk te lachen om je blog vandaag[van gisteravond] die net binnekomt in mijn mailbox – wat stom toch dat die er zovele uren later pas uitgezonden of ingevlogen wordt. Ik ga gewoon wat eerder [later/avonds] op je blog kijken… al blijft het leuk [ook volvo rijden *uit ervaring spreekt]
fijne zondag! [als jij dit vandaag wel leest ;-)]

morgen verhuist vriendin van mij definitief naar Turkije, gisteren afscheidsfeest, moest aan jou denken [zij in Fethiye though]
Liefs en tot later

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.