Soms moet je investeren

Hallo hallo. Zijn jullie er nog? Ik weet het niet want mijn ogen zijn vierkant dus ik zie jullie niet echt. Ik ben namelijk al de hele dag bezig met 1 blogartikel. Moet ik tot mijn schaamte bekennen. Maar weet je wat het is? Soms moet je investeren. Zo simpel is het.

Dat artikel van mij begon als een document voor een vriendin die een plan nodig heeft om met behulp van Instagram bezoekers van een vakbeurs te bereiken. En inmiddels is het een megagroot artikel aan het worden over Instagram voor vakbeurzen en evenementen en festivals. Omdat ik gek ben, denk ik.

Het is niet dat ik niets beters te doen heb. Maar eenmaal begonnen kon ik niet meer ophouden. En toen ging ik screenshots zoeken en afbeeldingen maken en nog meer en nog meer.

Ik had alles in het Engels geschreven voor mijn vriendin dus alles moet naar het Nederlands. Het is nogal een klus.

Maarrr. Ik gebruik het ook als een test. En een les. En een onderzoeksproject. En een manier om opdrachtgevers in de event business te helpen. Dus ik denk dat het de investering waard is.

We zullen zien.

Nu mag ik stoppen van mezelf. Tijd voor iets anders dan die twee beeldschermen!

(PS mooi plaatje van palmbomen erbij, gewoon voor de leuk. Het is lente vandaag, he. Alsjeblieft.)

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.