Schrijven voor een groot publiek

toets_klIk werk al 4,5 jaar voor Frankwatching. Maar toch word ik nog zenuwachtig als ik een artikel schrijf voor Frankwatching. Dan moet het opeens perfect zijn.

Raar, he.

Voor iemand die iedere dag blogt helemaal.

Het gevolg is dat ik soms maanden nadenk over een artikel. Zo ben ik bezig met een artikel over bloggen. Je zou zeggen: dat schudt ze zo uit haar mouw. Maar nee.

Ik zit eindeloos te dubben over de insteek. Zus of zo? Hier of daar? Die of die? Zo of toch anders? En over de inhoud. Hoewel het helpt als je de insteek en de titel in ieder geval hebt, merk ik.

Gelukkig had ik opeens inspiratie voor een ander artikel waar ik al maanden over zat te denken. Over webinars. Want na twee jaar webinars organiseren als Frankwatching Webinars weet ik daar toch wel echt veel van. En kan ik daar makkelijk over schrijven.

Het gekke is: opeens is het er dan. In een uurtje heb ik het hele verhaal opgeschreven. Nog een uurtje of twee poetsen en schaven en klaar! Helemaal goed.

Gek, he. Dat schrijven voor een groot publiek zo verlammend kan werken. En dat zo’n artikel dan opeens toch uit je toetsenbord vloeit.

Magisch is het.

PS Volgende week komt het live!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

3 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Webinar moderators zijn een gat in het internet – Elja Daaeantwoord
8 januari 2015 om 20:53

[…] was ik op zoek naar een mooi artikel om naar te linken vanuit mijn artikel voor Frankwatching van volgende week. Over het belang van en de waarde van moderators. Ik ben er zelf een maar ik ben […]

Denise Miltenburgantwoord
7 januari 2015 om 23:43

Spannend!
En ja, heel herkenbaar. Ik heb het vooral met mijn nieuwe blog (achter de schermen). Maar vandaag had ik het met de blog op VrouwOnline waar ik al meer dan 8 jaar voor schrijf. Omdat het de laatste was. Wat zeg je dan?
Ik heb er 9 uur over gedaan… Maar… hij staat er!

Ximaarantwoord
7 januari 2015 om 21:59

Dat je je daar druk over maakt, ik lees daar nooit. 😉

(Ken de naam, maar om de een of andere reden trekt die me niet aan. Die Frank watched wat mij betreft maar een eind heen. En ik vermoed dat het iets met marketing heeft en dat stoot me ook af.)

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.