Poging 3

IMG_1455.JPG

Dit is poging 3, vanavond.

Poging 3 om leuk te bloggen.

Ik heb al een hele beschrijving geschreven van hoe ik mijn huidige werk ga stopzetten en wat ik dan ga doen. Maar na overleg met F. twijfel ik of ik het allemaal wel moet publiceren. Misschien strategisch niet handig, inderdaad. Moet ik nachtje over slapen.

Daarna ben ik begonnen aan een stuk over mijn conclusies over mijn deelname aan een MOOC over problem based learning. Maar ja, dat gaat nog heel lang duren. Ik heb er zo veel over te vertellen, ik red het niet in een half uurtje of zelfs een uurtje.

Ik heb ook nog mijn nieuwe Sinterklaasbeleid voor je in petto. Dat onder de kop (die had ik al bedacht) “Legoloos”. Maar aangezien dit poging 3 is denk ik niet dat dat nog iets wordt.

Er zit, sinds mijn Sinter-shopping-spree online, ook een artikel over webwinkels in mijn digitale pen. De shopervaring was bedroevend. Ik bedoel maar, als je dan rugzakken verkoopt waar hockeysticks in passen, waarom zou je daar dan geen foto van maken?? Waarom zou je dan allemaal het zelfde plaatje gebruiken en komt er echt niemand op het idee om zo’n ding te fotograferen MET EEN HOCKEYSTICK er in (ik snap het wel. ik was ook webwinkelier. ik was ook gruwelijk veel tijd kwijt met die productfoto’s. maar is dat een excuus?).

Je ziet, ideeën genoeg. Maar geen energie meer. Al met al zit ik al 1,5 uur achter de computer.

And all you got was this lousy article….! 

Sorry!

Morgen beter…

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Carolien Geurtsenantwoord
7 december 2015 om 09:19

not ;ousy at all my dear, ik heb genoten en meegeleeft, en denkelijk ben ik het intuitief met je man eens ;-))
tot de volgende letters!

Elja Daaeantwoord
8 december 2015 om 21:09
– Antwoord aan: Carolien Geurtsen

:)) OK! Deal.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.