Persoonlijk, te (vervolgd)

Er gingen de afgelopen dagen zoveel dingen door mijn hoofd. Ik zag zoveel gebeuren, was blij, was zenuwachtig, grote en grootse momenten, lessen, ideeen, conclusies. Op mijn werk. Thuis. Alles bij elkaar. Maar net als ik mijn post van eergisteren ge-on-publiceerd heb, kan ik hier niet delen wat door me heen gaat. Omdat het niet aan mij is om dat allemaal te delen. Wat niet van jou is, kun je niet delen (tenzij je toestemming hebt).

Met als gevolg dat ik echt geen idee heb waarover ik zou moeten bloggen. En dat is toch nog niet zo heel vaak gebeurd in de afgelopen, pak hem beet, 282 dagen.

Het is een gek gevoel om 100 dingen te denken, en heel veel te voelen, en ze niet op te schrijven. Aan de andere kant zag ik aan jullie comments dat ook dat hoort bij het proces van bloggen – vooral van veelbloggen denk ik -. Dat je je grenzen ontdekt. Soms door er eerst overheen te gaan. En soms door gewoon op tijd te stoppen.

Zoals vandaag.

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

3 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
30 september 2012 om 15:16

Zoals je zegt, “het hoort erbij”.

lindakwakernaatantwoord
30 september 2012 om 00:53

dikke knuff

Jacob Jan Voermanantwoord
29 september 2012 om 22:13

🙂

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.