Perfect day

Een verjaardag in omgekeerde volgorde.

Diner met uitzicht.  Die mensen ken ik niet (sorry mensen!).

Mooie tent!

Even op het strand kijken met de jongens. Vol lege oesters. Die worden daar een paar meter verderop gekweekt, wordt door mensen een paar meter hierachter gekocht, om ze vervolgens te gooien tussen de winkel en de plek waar ze groeien.  Het heeft iets logisch.

Of niet.


Kun je mooi mee gooien, waren jongens het mee eens.

 Eerder vandaag in Middeleeuws stadje met middeleeuwse mevrouw die 5 middeleeuwse instrumenten bespeelde tegelijkertijd. Cool. Het coolste was haar stralende glimlach toen ze klaar was met haar optreden en zag hoe mooi mensen het vinden. Ik moest denken aan die scene in Mary Poppins als Bert met de pet rond gaat en bijna niemand geeft iets maar zij leek blij met wat ze kreeg.

(vroeger vond ik het vreselijk dat mijn vader me overal muntjes gaf om in hoeden en petten van straatartiesten en orgelmannen te gooien, half onder dwang. Nu doe ik het zelf ook bij mijn jongens. Die vinden het nog leuk. Ironisch.)


Middeleeuwse kerk waar hart van middeleeuwse ridder ligt. De rest van de ridder ligt op 3 andere plaatsen. Brrr. T vond het megacool. Ridders! Graven! Geesten! Stukken mens. TE. GEK.

Zo doen ridders. Denk ik. Of hij staat zich af te vragen wat er onder die steen ligt waar hij naar kijkt. Hij dacht mogelijk dat daar de hond van de ridder lag want het was maar een kleintje.


 De lekkerste taart ooit. Ai. Ga morgen recept zoeken. Iets met biscuit. Echt waar, je kunt het geen taart noemen want geen cake. Alleen Fransen kunnen zoiets maken hoor. Ik ben gek op bakken dus laat mij maar even.   En LEGO! Yayyyy. Moet he! We noemen het meisjeslego maar we zeggen tegen elkaar dat meisjeslego niet bestaat en dat het toch wel heel jammer is dat al die sets in het roze en paars zijn want dan durven jongens het niet te kopen. Omgekeerde emancipatie is het. Maar omdat ik een meisje ben, mag ik het wel krijgen en dan samen maken. Overigens zag ik dat er een nieuwe set is met een meisjesmonteur en een auto en allemaal technische dingen en een benzinepomp. Well doen, LEGO. Wel jammer van dat belachelijke zusterhoedje bij de dierendokterset want welke serieuze dierendokter heeft nu een zusterhoedje op???

 Bloemen van de jongens. Awwwwww. Gisteravond alvast geplukt, begreep ik.

Mijn kerel… Haalt verse koffie bij bar in dorp ondanks rare blikken meneer van de Bar du Sport, koopt een grote mok omdat hij weet dat kleine (lees: gewone) bekers mijn afschuw opwekken, klopt melk… Gouden man. Sssttt. Iedereen afblijven!    
Mooiste cadeau: tekeningen!! Fonetisch is het mensen.

En ballonnen! Roze. Heb ik zelf natuurlijk het meeste aan. 😉


Op naar jaar 42! Het vorige jaar was prachtig. Ik ben benieuwd.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Zo simpel is dan gelukreply
augustus 15, 2015 at 06:08 PM

Ik ben wel heel erg laat, maar ik wil je bij deze alsnog feliciteren met je verjaardag. Leuk dat je de dag voor ons hebt vastgelegd!

Elja Daaereply
augustus 19, 2015 at 08:08 PM
– In reply to: Zo simpel is dan geluk

Dankjewel! Lief!!

Peterreply
augustus 06, 2015 at 01:08 PM

Ziet er inderdaad als een perfecte dag uit. Ik hoop dat je van de eerste tot de laatste minuut genoten hebt. Prachtige kinderen heb je ( en een perfecte echtgenoot 😉 ).

Elja Daaereply
augustus 19, 2015 at 08:08 PM
– In reply to: Peter

Hij heeft het per toeval gelezen gisteren en was helemaal ontroerd. Awwww. 🙂

Leave a reply