Onder druk wordt ‘moeten’ vloeibaar

#blogpraat ging vanavond over het gebruik van afbeeldingen. Het leuke is dat je altijd weer iets leert. Zelfs als je het zelf organiseert. Iedereen weet dingen, mensen helpen elkaar, echt een bijzonder fenomeen is het. En het toont aan dat mensen het gewoon leuk vinden om elkaar te helpen!

Maar los van alle goede tips en links naar mooie sites of handige tools*, werd ik uiteraard weer geconfronteerd met mezelf. Want ik riep dat ik moeite moest doen om altijd maar weer afbeeldingen te zoeken bij mijn artikelen.

Je kent dat wel, als blogger. Afbeelding toevoegen = meer tijd besteden aan zoeken, maken zelfs, bewerken, uploaden, invoegen, omschrijving toevoegen. Dat kost allemaal extra tijd. En energie.

Zoals al 2 jaar het geval is, zette @raaphorst me op scherp. 🙂

De oplettende lezer stelt vast dat ik de afgelopen maanden steeds minder afbeeldingen ben gaan gebruiken.

[althans, ik heb het niet nagekeken, maar dat vermoed ik]

Ik kan wel roepen dat het moet, maar ik maak ondertussen al lang andere afwegingen en gedraag me niet naar wat ik roep. Grappig.

Onder druk wordt alles vloeibaar. Ook wat je allemaal van jezelf ‘moet’… 🙂

 

*Zoals gebruikelijk staat het verslag nu, 14 minuten na afloop van #blogpraat, al op blogpraat.com, zie hier. Dat komt door de geweldige daadkracht en hulpvaardigheid van Raymond. Die ook nog eens lekker schrijft (iedere dag!) over informatie en ebooks en dat soort dingen.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.