OK wat gaan we doen?

IMG_8807 copyKen je dit gedicht?

I wanna be the leader
I wanna be the leader
Can I be the leader?
Can I? I can?
Promise? Promise?
Yippee I’m the leader
I’m the leader

OK what shall we do?

(Hier vind je er meer over)

In het kader van ‘dingen die je niet wist over Elja’ is het misschien leuk om te weten dat ik van jongs af aan een fan ben geweest van poëzie. Waaronder, sinds ongeveer mijn 12e, Engelse. Vooral het meer toegankelijke en ritmische soort.

[Waar ik echt van onder de indruk was, en ben, was het project ‘Poems on the Underground, in Londense metro’s (meer info). Heb het boek. Misschien ga ik dat eens meenemen op vakantie deze zomer.]

Het ding met poezie is dat het een bepaalde rust vraagt, merk ik. Dus.

Hoe dan ook, wat mooi is aan poezie is dat het in een paar woorden een gevoel kan oproepen.

Ik voel me deze vroege ochtend als in het gedicht.

Maar dan zo:

Ik wil een dagje vrij!

Ik wil een dagje vrij!

Mag ik een dagje vrij?

Mag het? Mag het?

Echt? Echt?

Jippie, ik heb een dagje vrij!

(…)

OK wat gaan we doen??

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Jacob Jan Voermanantwoord
3 juli 2015 om 07:31

🙂

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.