Nog niet af

Ik heb het nog niet uit, het boek van gisteren. Maar het staat vol met interessante feitjes. Zoals dat als je een expert tegen leeekrachten laat zeggen dat een kind talent heeft, het ook beter gaat presteren. Ook al is het stiekem niet buitengewoon getalenteerd.

Ha.

Stof tot nadenken.

Wordt weer vervolgd!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Emma Voermanantwoord
27 mei 2017 om 15:54

yep, de selffulcilling prophecy

Hee hallo Elja. Long time no read.

Omdat we even twee verschillende kanten opgingen. Jij blogt steeds meer over business, en ik ging steeds meer die business uit. Was meer dan 40 uur per week met school bezig, helemaal offline.
En nu maak ik weer ruimte. Want 40 uur werkvloer red ik niet. Te veel voor mijn hoogsensitiviteit, en ook voor mijn oren.
Tijd dus om via een website een aanvullend inkomen te gaan zoeken. Ik heb daar nog passies zat, merk ik.
En hee, wat heb ik daar voor nodig? een opfriscursus over hoe dat ook al weer gaat, netwerkmarketing. Fijn om dan weer bij jou uit te komen. Ik ga je weer lezen. En niet alleen voor die marketing. Gewoon om je stem weer te horen. (Ja, die hoor ik als ik lees, niet echt jouw stem, en ook niet echt horen, maar je snapt wat ik bedoel)

Elja Daaeantwoord
1 juni 2017 om 16:09
– Antwoord aan: Emma Voerman

<3

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.