Netflixen

laptopIk ben aan het netflixen al de hele week. Ik voel me niet zo lekker en versla een begin van de griep door naast te werken ook veel te slapen en te netflixen. Het lijkt aardig te werken. Thee met citroen! Helpt ook.

Als je me 20 jaar geleden verteld had dat ik op mijn laptop (laptop???) eindeloos veel series en films kon kijken, had ik je niet geloofd. Net zo min als ik geloofd had dat ik alle liedjes die ik leuk vond, los op een walkman (nou ja) zou kunnen downloaden.

In de VS hadden we Netflix en wat miste ik het toen we naar Turkije verhuisden. En wat was ik blij dat Netflix naar Nederland kwam.

Nu alleen nog even zorgen dat alles andere series van Foyle’s war ook beschikbaar komen en ik ben als een kind zo blij. 🙂

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

8 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Charlotte Meindersmaantwoord
24 februari 2015 om 11:07

Fijn he, Netflix. Vind het ook heerlijk. We hebben ook nog een tijdje Hulu geregeld, maar dat ging niet goed op de TV hier in Nederland, dus dat hebben we weer opgezegd. Zoals je hier over vertelt doet me trouwens denken aan het verhaal dat mijn schoonvader vroeger kennelijk zei dat je later vast een visitekaartje in je TV zou kunnen stoppen en dan op die manier je foto’s kon bekijken. Hij verkocht toen nog vergrotingsapparatuur enzo. Voor de Doka. En nu hebben we CF en SD kaartjes en hebben sommige TV’s daar een speciaal slot voor. Klopt het ook nog.

Elja Daaeantwoord
25 februari 2015 om 15:49
– Antwoord aan: Charlotte Meindersma

Visionair!! Net als de iPod, dat was mijn meisjesdroom, muziek kopen per nummer en dan zelfs afspeellijsten maken ipv van de radio opnemen en dan cassettebandjes maken!

Carolien Geurtsenantwoord
22 februari 2015 om 13:50

wat heel leuk om te lezen ELja, de afgelopen maanden was cadeautje netlix hier een echte life saver – lezen ging niet – fed up met de tv en geen goed idee om op social media te gaan, met behoefte aan afleiding van mantelzorgzorg en andere piekerijen werd het voor mij, zelfs op oudjaarsavond (want alleen thuis en absoluut geen zin in tv confrontatie met gezellig oud en nieuw) alle seizoenen van Doctor Who – zeau genoten na al die jaren – en daarna nog heel regelmatig wat ander series – net eindelijk Taken afgerond, de sci fi mini serie van Steven Spielberg pracht. Ja echt super -en grappig om dat te lezen dus

Elja Daaeantwoord
25 februari 2015 om 15:52
– Antwoord aan: Carolien Geurtsen

Ja heerlijk is het om je eigen inhoud en je eigen tempo te kiezen he?? En je te kunnen verliezen in een serie. HEERLIJK!!

Renata Oortantwoord
22 februari 2015 om 10:52

4 grootverbruikers Netflix hier. House of Cards, Magic City, Masters of Sex, Marco Polo, Better Call Saul, Fargo..dochterlief verslingerd aan Pretty Little Liars, zoonlief aan Brandweerman Sam. Geen moment spijt gehad! Overigens dochterlief kijkt ook via Popcorn Time, vaak recenter werk en alle Harry Potter’s. Blijf nog maar een klein beetje ziek…lekker kijken :-). Have fun en beterschap

Elja Daaeantwoord
25 februari 2015 om 15:53
– Antwoord aan: Renata Oort

Ah…ik zie wat nieuwe titels….ik ga maar even zoeken ….!!

Peter Pellenaarsantwoord
21 februari 2015 om 11:14

Geweldige uitvinding, Netflix.
Ik ben nu verslingerd aan House of Cards. Heerlijk om nog even een aflevering mee te pikken voor het slapen gaan wanneer de puf ontbreekt om een boek te lezen.

Elja Daaeantwoord
25 februari 2015 om 15:54
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Moet ik nog aan beginnen….klinkt wel verslavend!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.