Misschien

(ik weet nog niet of ik ga bloggen tijdens mijn vakantie)

(…)

(misschien gewoon niet)

(…)

(misschien wel)

(Zijn jullie weg? Of thuis? Aan het werk of op staycation?)

(…)

(ik denk dat ik het te veel mis om het niet te doen. Vorig jaar heb ik een week lang geblogd voor mezelf, zonder te publiceren, maar dat is toch ook niet zo leuk)

(…)

(we zien wel)

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

4 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Rosalindeantwoord
1 augustus 2015 om 14:32

Herkenbare gedachtegang! Ik heb het een aantal jaar wel gedaan, soms zette ik van tevoren blogposts klaar. Dit jaar heb ik besloten het niet te doen. Sterker nog, door allerlei projecten is het zo druk geworden dat ik besloten heb een zomerstop in te lassen wat het bloggen betreft. Offline gaan de gedachten en aantekeningen nog altijd door, maar online even niet.

Ik mis het wel, maar aan de andere kant is het heel fijn dat ik me daardoor even op andere dingen kan focussen. Of juist helemaal nergens op door heerlijk van de vakantie te genieten en écht niets te ‘hoeven’. Blijft een dingetje, wel of niet bloggen tijdens de vakantie(periode).

En misschien lezen we ook minder blogs rond deze tijd? Who knows?

Elja Daaeantwoord
2 augustus 2015 om 21:57
– Antwoord aan: Rosalinde

Ik had niet gedacht dat jij zou stoppen! Mis je het niet te erg?

Of het niet of wel gelezen wordt, is voor mij gek genoeg geen reden om minder te bloggen…raar he. 🙂

Carolien Geurtsenantwoord
1 augustus 2015 om 09:40

ha wat leuk – mij bevalt het altijd wel om op vakantie op papier te schrijven, een ander soort tempo, gedachtenvorming daardoor, en natuurlijk in combi met de imput in den ‘vreemde. Ik ben zelf op logiecation, pas op het huis van vrienden en plant en moestuin. Heerlijk. Blog ook weer sinds ruim een week en tot nog toe iedere dag, voelt goed. Ik ben benieuwd wat je doet 😉
In ieder geval een heerlijke tijd toegewenst

Elja Daaeantwoord
2 augustus 2015 om 21:56
– Antwoord aan: Carolien Geurtsen

Ik weet het nog steeds niet! Het is moeilijker om een onderwerp te verzinnen merk ik. Ik heb geen geduld voor papier vrees ik – goed dat je weer blogt op je staycation/logiecation. Ik ga even kijken op je blog!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.