Miss me miss me now you gotta kiss me!*

gedoeIk heb niet geblogd, gisteren.

Oh, je had het niet gemerkt?

*blogego kraakt*

Het komt zo: mijn internet lag er uit.

In Nederland zou je dan een helpdesk bellen of zo, denk ik. Of naar je meterkast gaan waar je modem hangt. Of op internet kijken of er ergens een storing was (op je mobiel dan, he? want je hebt geen internet op je vaste lijn).

Dat ligt hier anders. Ik woon op een compound waar ik dus niet even naar de meterkast kan lopen. En ik spreek geen Turks. En de teknik, de technische jongens van de compound, waren al naar huis.

Vanochtend heb ik voor de zekerheid de stekker van het modem, die uit een dichtgeschroefd kastje bij de voordeur steekt, er uit getrokken en er weer in gedaan. En toen deed alles het weer. Misschien was er een storing en was er een reset nodig? Wie zal het zeggen.

Ik weet alleen dat midden in je strategische skype call je internetverbinding zien verdwijnen, niet fijn is. En dat het nog minder fijn is als een van je belangrijkste bezigheden is het organiseren en houden van webinars waar alles draait om een goede internetverbinding die video kan streamen.

Ik bleef er, vond ik zelf, vrij rustig over. Tot ik net F. hysterisch ging toeroepen dat hij nu echt zijn collega’s moet laten bellen met de huisbaas om een betere internetverbinding te gaan regelen. Na een poging of 7 om de internetverbinding door te laten trekken naar de studeerkamer zodat ik ouderwets met een kabeltje kan werken ipv met wifi, denk ik dat dat de beste methode is om het gedaan te krijgen.

Anyway.

Fijn dat jullie me niet gemist hebben.

Ik jullie wel!

 

* In tegenstelling tot wat Google ons wil doen geloven refereer ik hier niet aan een liedje met obscene teksten maar aan een oud Amerikaans gedichtje dat kinderen roepen om elkaar te plagen.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

5 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

HeleenMoesantwoord
10 september 2013 om 14:16

Ik had ook kunnen denken.. tjeeee wat is die Elja goed in het doorbreken van patronen zeg! Benieuwd hoe het haar is vergaan, een dag niet bloggen, wat zou ik er van kunnen leren?!?!
Maar nee, waarheid: ik lees niet elke dag je blog. Komt dat hard aan? Nee toch, je weet toch.. ik mag er ook meer per dag lezen, dus dan kan het ook een dagje niet 😉

HeleenMoesantwoord
10 september 2013 om 14:17
– Antwoord aan: HeleenMoes

En ja, ik weet dat deze reactie 5 dagen na het plaatsen van het blog is.. dan weet je.. ik heb AL 5 DAGEN niet op je blog gekeken, goed he! Trying to design my own life 😉

lindakwakernaatantwoord
5 september 2013 om 22:28

Okeee mijn reactie weg…
Dat is zeker mijn straf?
*schaam*

Elja Daaeantwoord
6 september 2013 om 17:08
– Antwoord aan: lindakwakernaat

Ja ik heb je op de blacklist gezet hoor Linda! Niet eens een tweet “waar blijft je blog post”???

lindakwakernaat
6 september 2013 om 17:34
– Antwoord aan: Elja Daae

snik
ot: mijn nieuwe lay-out al gezien?

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.