#mijnmoment 2017

Ieder jaar word ik uitgenodigd voor #mijnmoment, het initiatief van fotograaf Henk Jan Winkeldermaat. En ieder jaar vind ik het een eer.

Ik ken Henk Jan via, hoe kan het ook anders, Twitter, waar we al jaren in hetzelfde online kringetje rondhangen. Niet geheel toevallig heeft hij me ook regelmatig op de foto gezet en op video (naast portret- en eventfotografie maakt hij ook veel videorapportages).

Het idee achter #mijnmoment is dat je een kort stuk schrijft over het meest bijzondere, ingrijpende of mooiste moment van het afgelopen jaar. Henk Jan nodigt daartoe ieder jaar een bont gezelschap van online vrienden en kennissen uit om iets in te leveren.

Henk Jan publiceert al die verhalen achter elkaar, tussen de ochtend van eerste Kerstdag en Oud & Nieuw.

Hier lees je wat mijn moment van 2017 is. En hier lees je al mijn momenten sinds 2010. (Ik was in 2009 ook uitgenodigd maar die mail had ik tot mijn schrik gemist ?. Ik kon ook niet echt geloven dat ik uitgenodigd was om bij dat illustere gezelschap te horen!)

Gelukkig zijn mijn momenten de afgelopen jaren vooral momenten met inzichten en geluk. Het bijzondere van mijnmoment.com is dat het laat zien dat er veel kan gebeuren in een jaar. En dat je niet alleen dat ene moment, maar ieder moment moet genieten. ?

Altijd een goede reminder, zo aan het einde van het jaar!

PS de foto hierboven maakte Henk Jan in december 2017. Ook zo’n portret? Zie hier voor meer info.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
27 december 2017 om 21:27

Prachtige foto en een mooi verdekt opgeschreven moment.

Elja Daaeantwoord
28 december 2017 om 16:44
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

🙂 alleen voor de subtiele lezer Peter! Zoals jij! 🙂

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.