Laterrrr

2,5 dag onderdeel zijn van het social media team van The Next Web conferentie is leerzaam. En intensief. Zelfs als je maar 1 onderdeel doet (Snapchat).

Ik heb 50 contacten, 100 ideeën en 1000 inzichten opgedaan. Ik wil je er alles over vertellen! Maar ik moet het even laten bezinken geloof ik.

Ik heb ook twee bloggers geshockeerd door te zeggen dat het me geen F*@^ uitmaakt of ze mijn Snapchat feed leuk vinden, of niet. Of mijn blog.

Do what you love for those who love what you do!

Een lastige boodschap. Maar niet voor iedereen, heb ik de afgelopen dagen gezien. Niet voor The Next Web. En niet voor Casey Neistat. En niet voor Gary Vaynerchuk.

Nu slapen!

Laterrrrrrrr….

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.