Ik vlogde een boekreview want zo ben ik nu.

Ik was uitgenodigd voor een boeklancering. Die van het boek ‘Mag ik meneer Kristel even spreken’. Ik ken de auteur (Kristel dus) via mijn uitgever, Haystack.

Ja ik heb een uitgever en ja ik heb EINDELIJK weer een idee voor een boek. Twee zelfs. Maar daar gaat het niet over nu. Het gaat over Kristels boek.

Ik was dus uitgenodigd op haar perfect georganiseerde boeklancering en ik had geen bloemetje meegenomen. Dus ik dacht: ik maak een vlog. Dat kan nooit kwaad tenslotte, marketingtechnisch.

Kristel is een indrukwekkende vrouw. Baas van een containerbedrijf, dat ze op haar 23e overnam van haar vader. Je kunt je voorstellen dat dat nogal wat voeten in de aarde heeft. Niet alleen het overnemen zelf, maar ook het verwerven van je positie als nieuwe eigenaar, als vrouw in een mannenwereld, als jonkie tussen mensen die veel ouder zijn … het is nogal wat.

Ze schrijft hier al een tijdje columns over op managementteam.nl. Maar nu was het dan eindelijk tijd voor een boek. Hieronder vind je mijn verslag én mijn review van het boek (ik kan er kort over zijn!).

En geheel in de nieuwe traditie op dit blog, hier de link naar bol.com. Affiliate, want ik heb eindelijk ontdekt hoe dat werkt. In meerdere opzichten.

Het boek is een leuk cadeau voor de jonge vrouwelijke ondernemers in je leven. Maar vooral ook voor de oudere manlijke ondernemers die je kent – eens kijken wat ze denken van Kristels aanpak en ideeën (waaronder het feit dat ze in een Porsche rijdt en uitlegt dat vrouwen ook van Porsches kunnen houden – en zich die auto kunnen veroorloven).

Op naar de volgende serie columns. Die, heb ik begrepen, over ‘leiderschap’ zullen gaan.

Ik ben benieuwd Kristel!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
13 november 2017 om 21:11

Topvlog, Elja!
Met plezier helemaal uitgekeken (inclusief de tip op ’t einde).

Elja Daaeantwoord
15 november 2017 om 20:51
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Haha! Wat top om te horen uit jouw mond! Dankjewel!!!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.