Ik belde Cor

20140330-005508.jpg

Ik belde Cor. (zie links. Da’s Cor.)

Gewoon omdat het kon.

Nou en omdat hij zegt dat dat moet.

Hier.

(dat is dan meteen, voor wie het uitmaakt, de ‘sharing is caring link van vandaag!)

Ik weet dat Cor dat kan waarderen, dat je als lezer dan ook echt belt.

Dat weet ik, omdat hij dat bij mij wel eens heeft gedaan.

Gewoon mij, zijn vaste lezer gebeld.

Hij belde mij, omdat ik de eerste was van wie hij een telefoonnummer kon vinden. Het was vrijdagavond, ik woonde in Istanboel, en Cor belde.

Ik had hem nog nooit gesproken of gezien maar ik wist meteen wie het was. Want ik lees en las zijn blog iedere dag.

Lollig he.

Nu wilde ik laatst bellen en toen ging het mis, ik typte twee keer het verkeerde nummer. Dus toen heb ik hem gemaild. En ik mocht echt bellen, zei hij.

Dus net was ik aan het koken, toen dacht ik: dat kan wel bij Cor, bellen dat je NU belt en dat je Zo weer ophangt.

Maar hij nam niet op.

Misschien is HIJ wel aan het koken (kook je eigenlijk, Cor?). Of aan het fietsen.  Of aan het lesgeven.

Niet aan het bloggen, want dat doet hij iedere dag ‘sochtends vroeg.

Maar weet je wat ik nu ga doen?

Ik ga hem whatsappen.

Ha.

No escape.

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

4 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Carolien Geurtsenantwoord
30 oktober 2014 om 11:53

ha, precies eentje van Cor die ik niet gelezen had. gelik ernaar toe gegaan.
Leuk, vooral de blog dan, want nee, ik ben niet zo’n bellert dus dat zou me niet aanspreken. Maar een wahatsapper ben ik wel, schreef daar net nog over op een ondersteunings froum voor mantelzorers, dat het heerlijk is om je updates direct kwijt te kunnen en even heerlijk om ze niet gelijk te hoeven lezen. Whatsapp rocks wat mij beterft – misschien een blogje voor morgen. Daarna moet ik een maand iets anders verzinnen kwa bloggen vanwege NaNoWrimo – maar daar dub ik nog over. Misschien toch Cor even Appen?
Gek maar dat zou ik dan weer niet durven . ;-))

Elja Daaeantwoord
30 oktober 2014 om 20:28
– Antwoord aan: Carolien Geurtsen

Ik zou ook niet bellen als ik niet die band met hem voelde/had, denk ik. Hoewel hij er zeker leuk op zou reageren!

Ruthantwoord
29 oktober 2014 om 23:02

Oeh, interessante site!

Elja Daaeantwoord
30 oktober 2014 om 20:29
– Antwoord aan: Ruth

Ja is hele leuke man!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.