Het kan ook té mooi zijn

Ah … Parijs. Paris!

Parijs is parijziger dan Parijs kan zijn. (schreef ik op terwijl ik er was)

Ik bedoel, het is net alsof Parijs af en toe een marketingplaatje van Parijs is!

Misschien komt het omdat ik Istanboel gewend ben geraakt, qua grote stad. Istanboel is mooi maar ook, tsja, ongeorganiseerd en slecht onderhouden. En ECHT.

Al lopend door Parijs voelt het alsof het niet echt is. In het park zijn de bloemen perfect, alle huizen zijn prachtig licht geel, wit of witgrijs zonder krasjes, alle balkonnetjes hebben rode geraniums, mensen hebben bootjes die ze op de vijer laten varen met hun perfect geklede kindertjes in mooie wollen jasjes.

Het hangt een beetje af van het arrondissement. Dat wel. Maar af en toe voelt het alsof je in een reclame van Parijs loopt. Snap je?

Ik vond het er geweldig, hoor. Met een goede vriendin door Parijs struinen, leuker wordt het bijna niet. Maar het is wel gek als zoiets groots een soort persiflage van zichzelf wordt.

Misschien gebeurt dat bijna altijd wel, bij grote dingen. 🙂

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Moniqueantwoord
29 september 2017 om 00:14

Wat een leuk blog heb jij! En inderdaad vooral de persoonlijke berichten spreken aan ?

Elja Daaeantwoord
29 september 2017 om 21:33
– Antwoord aan: Monique

Dankjewel Monique!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.