Helaas

 Helaas ga ik je de volgende 4 minuten vervelen met wat ik vanavond voor je heb geschreven. Helaas doet het WiFi in mijn Landal huisje het namelijk niet en blog ik op mijn iphone dus 1) ik hou het kort en 2) ik heb niets te melden behalve internetfrustratie.

Helaas heb ik per ongeluk 21 euro betaald voor iets ipv 7 voor 1 dag internettoegang want na 5 keer proberen klikte ik op ‘OK’ in Paypal voor ik doorhad dat het geen 7 was. 

Helaas heb ik geen factuur noch een bevestiging van wat ik heb gekocht. Ik weet niet of ik heb betaald voor 1) een week lang internet voor 1 device of 2) een weekend toegang voor meerdere devices.

Helaas is dat, aangezien het WiFi toch niet werkt, nu meer een theoretisch vraagstuk. 

Nou ja.

Gelukkig is het wel lekker rustig, zo zonder WiFi…

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

@Marjanne56antwoord
24 oktober 2015 om 20:42

Haha herkenbaar, op Texel, afzetterij.
In Zweden zomer ’15 beste vakantie sinds jaren: wifi loos.
Dat wordt een trend!
Heerlijk lezen en spelletjes doen. Blogs met de hand schrijven, scannen etc. Fijne vakantie.

Elja Daaeantwoord
26 oktober 2015 om 21:54
– Antwoord aan: @Marjanne56

Ja misschien moet ik dat eens proberen. Maar ik vind het lastig om niet te bloggen! Hoewel dat dus ook kort op de iphone kan…verder wifi niet gebruikt behalve een keer voor Netflix!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.