Griepbed

elja bedIk weet niet hoe je griep kunt krijgen als het nog AUGUSTUS is en de school nog maar net begonnen is en je kinderen geen enkel teken van ziekte vertonen. Maar toch heb ik het.

Niet super erg. Maar erg genoeg om in slaap te vallen en verschrikt wakker te worden omdat het tijd is om de kinderen op te halen en ik onze Au Pair B. over de trap naar beneden hoor rennen (gelukkig is er in dit huis nog een volwassene bij de les! Wat een luxe).

Gelukkig kwam de KPN-monteur onverwacht opdagen toen ik al wakker was. Hij komt uit Libanon, woont hier 9 jaar en spreekt vloeiend Nederlands. Hoezo, motivatie? Hij vind het een geweldig land, Nederland.

Hij vertelde hoe KPN had gereageerd toen een klant weigerde om hem de aansluiting te laten aanleggen vanwege zijn huidskleur. Go KPN. Zo moet het. Ik vertel niet wat ze deden want wat als het geen beleid was? Maar ik kan wel zeggen: gelukkig zijn er mensen en bedrijven die ergens voor staan.

By the way, zou deze internetverbinding beter zijn dan mijn oude? Geen idee. Ik heb goede hoop.

Zo kan een mens vanuit het ziekbed nog eens een skypegesprekje doen, he.

En bloggen.

Welterusten dan maar weer…

PS Natuurlijk is griep een excuus om niet te werken en niet te bloggen. Maar dan denk ik altijd aan Lisanne en die blogt altijd terwijl ze echt ziek is en echt pijn heeft (dat gesnotter van mij kun je daar niet mee vergelijken). En dan blog ik.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
28 augustus 2015 om 21:45

Beterschap met je zomergriepje!

Elja Daaeantwoord
31 augustus 2015 om 08:35
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Dankjewel!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.