Eten in Oss: Miens

Ik was in Oss vandaag. Op bezoek bij, ehm, aangetrouwde schoonfamilie. Heet dat zo? De zoon en schoondochter van de vriendin van mijn schoonvader.

Het was supergezellig. Brabantse gastvrijheid! 

Maar wat ook leuk was, was hun nieuwe restaurant/eetcafé/lunchtent, waar we eerst even gingen koffie drinken en borrelen. Ik had er al veel over gehoord. Want van idee naar verbouwing komen heeft heel wat voeten in de aarde gehad.

Het heet Miens Eethuis en het zit in de Monsterstraat in Oss. In een zijstraat van de winkelstraat, een paar minuten van de HEMA.

Ik verwachtte wel dat het gezellig was, de eigenaresse kennende. En dat het eten goed zou zijn, haar en haar man kennende. 
Maar wat ik niet verwachtte is hoe mooi het zou zijn, hoe trendy en hoe handig. 

Er is een terras inclusief veranda, er zijn ruimtes waar je kunt vergaderen of met een groep kunt lunchen. Je hebt intieme hoekjes en een grote tijdschriftentafel.

Het is er bewust kindvriendelijk (wens van de eigenaren) maar totaal niet kinderachtig.Bewerken

En het is er supermooi. 


Het WiFi is er zo goed (glasvezel) dat mensen die er verstand van hebben er speciaal voor naar toe komen.

Tussen al het hips zie je het oude, monumentale pand nog zitten. Want vanuit hun liefde voor Oss was dat een belangrijke overweging.

Last but not least: ze werken er oa met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De eigenaresse komt uit de zorg. En wilde dus die link leggen.

Het perfecte plaatje!

Dus. Als je een uurtje wilt werken, een lunchafaspraak hebt, een vergaderruimte zoekt voor 10-15 mensen, of gewoon ergens met je kinderen wilt lunchen of avondeten zonder dat je veroordeeld wordt tot een pannenkoekenhuis: Miens is je plek!

www.miens.nl

Enne, doe ze de groeten!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Jona Cortenraadantwoord
24 september 2017 om 10:30

Ziet er inderdaad super mooi uit allemaal!

Elja Daaeantwoord
25 september 2017 om 09:40
– Antwoord aan: Jona Cortenraad

Nou he?! Woon je daar in buurt Jona?

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.