Een reis door de tijd – Elja in profielfoto’s

Ik had vandaag een superleuke fotosessie met Sylvia Huisman (je vindt haar hier). Want het was tijd voor een nieuwe profielfoto.

Het leek me wel leuk om ze even op een rijtje te zetten, mijn foto’s van de afgelopen jaren. Elja in profielfoto’s.

Deze had ik eerst, 8 jr geleden genomen door deze getalenteerde fotograaf, een vriend van ons uit Hongarije. Mijn tweede zoontje was net geboren. Sommige mensen vonden hem te streng, maar ik vind hem heel mooi.

Elja Daae

En toen maakte Henk Jan (aka Punkmedia) deze, toen ik in de VS woonde en een weekje in Nederland was. Een jaar of 6 geleden:

Elja Daae

Een geweldige fotografe die ik uit Istanboel ken, ontmoet tijdens een fotocursus, Noémie (hier vind je haar Instagramprofiel) maakte deze 3 jaar geleden tijdens de cursus:

Elja Daae

Zelf maakte ik deze selfie een paar maanden geleden, die ik nu her en der gebruik:

Ik was er niet zo tevreden over.

Het is belangrijk, een goede profielfoto. Maar ook belangrijk om een fotograaf te vinden waar je je bij je op je gemak voelt. Dat zie je terug in de foto.

Mijn profielfoto’s klopten niet meer met wie ik ben. Te lang geleden dat ze genomen zijn. En die uit Istanboel vind ik zelf heel gaaf maar hij was niet echt geschikt voor een professionele setting.

Het was tijd voor een update. we hebben allemaal verschillende type foto’s gemaakt, dus ik krijg een hele selectie. Maar heb al wat gezien op de camera en volgens mij is het heel gaaf geworden. De allerlaatste staat hieronder, die heb ik alvast gekregen van Sylvia.

Ik ben nu al blij met het resultaat!

Elja daae

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

4 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Toosje Steenbruggenantwoord
23 september 2016 om 18:33

Mooi om de foto’s van je te zien door de tijd heen.

De laatste foto is uitnodigend om met je in gesprek te komen.

Elja Daaeantwoord
25 september 2016 om 14:44
– Antwoord aan: Toosje Steenbruggen

Dankjewel!

Zo simpel is dan gelukantwoord
18 september 2016 om 19:53

Heel erg leuk om de verschillende foto’s door de tijd heen te zien. De laatste is zeker ook erg mooi!

Elja Daaeantwoord
20 september 2016 om 12:12
– Antwoord aan: Zo simpel is dan geluk

Dankjewel! Ik vind het ook leuk om te zien, al die portretten.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.