Een beetje verliefd

pelpinaIk was bij Social Media Week Rotterdam vandaag, om te spreken en te praten en te borrelen (presentatie). En toen ik naar huis reed wist ik zeker:

ik ben verliefd.

Niet verliefd zoals ik verliefd ben op F. (na bijna 20 jaar nog steeds de enige echte, de leukste, de slimste en de knapste!). Of zoals ik verliefd ben op mijn jongetjes (moederverliefdheid).

Maar een girl crush. Een vriendinnenverliefdheid, gebaseerd op bewondering. Vier, om precies te zijn.

Op Anna-Maria omdat ze mijn hart doet twinkelen en mijn ogen en mondhoeken ook. Omdat ik geniet van het in de buurt zijn en samen iets beleven. Als zij vooraan zit en ik achteraan appt ze mij screenshots van mijn eigen snapchat. Weet je? Dat.

Op Pelpina omdat ze sprankelt. En zo slim is. En zo goed in wat ze doet en omdat ze zoveel passie heeft voor haar vak. En tegelijkertijd is ze ontwapenend. Sterk én ontwapenend, dat is een unieke combinatie. Dat ik denk: pfoe…wat een mazzel dat ik met haar mag werken.

Op Martine omdat ze zoveel focus heeft, passie heeft voor wat ze doet, aan een (wereldwijd!) uniek bedrijf bouwt en tegelijkertijd zo door-en-door aardig is. Als ik met haar werk of gewoon naast haar sta, geeft dat rust en een soort van stille blijdschap.

puurEn op Lindy. Omdat ze Amsterdamse nuchterheid combineert met oprecht plezier hebben in het helpen van anderen, gewoon om het helpen. Omdat je op haar kunt bouwen als op de beste fundering. Met acties maar ook met emoties. Blij dat ze terug is op het nest.

Girl crush is de sprankel en de twinkel,

de opwinding en de rust, het vrouw tot vrouw dat vrouwen zo nodig hebben. De wederzijdse bewondering, het begrijpen van de ander en het begrepen worden.

Het is de vonk, maar dan niet een kant op maar twee. Het is waar je geeft maar ook krijgt. Het is de trots en het genieten van de aanwezigheid van de ander. Een soort van vergeten gevoel in deze tijd waarin we zo weinig tijd hebben. Gewoon. Het samen-zijn.

Het thuis voelen.

Maar met een sparkle. Want daar heb je nooit genoeg van!

Vvvvvvverliefd…tot over m’n oren…lalalalalala…..

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.