Doordraven en gebreken

Werd geïnterviewd vandaag. Door de Libelle (jawel! cool, he?). Over bloggen.

Het probleem was dat ik, als ik eenmaal begin over bloggen, niet meer stop.

Ik kan er echt dagen over praten. Op alle vlakken, alle aspecten, van praktisch tot strategisch, van analytisch tot technisch, van persoonlijk tot commercieel. Serieus.

Ik.houd.niet.op.

Sterker nog, ik ga steeds sneller praten.

En als we het dan ook nog over uitgeven, uitgevers, online uitgeven gaan hebben, dan ga ik los hoor. Daar heb ik wel mijn ideeën over.

Gelukkig had ik een erg, erg leuke gesprekspartner die ook wel van kletsen bleek te houden 🙂

Er is eigenlijk maar 1 ding waar je me niet naar moet vragen, op bloggebied.

Cijfers.

Ik heb geen idee. Ik weet niet eens hoeveel bezoekers ik heb. Laat staan hoeveel blogs er zijn in Nederland. Op de wereld. En hoeveel er 10 jaar geleden waren. Wanneer het eerste blog geschreven werd. Hoeveel bezoekers succesvolle bloggers hebben. Hoeveel er gemiddeld verdiend wordt aan blogs.

Dat soort dingen.

Niet vragen, hoor. Want ik weet het niet. Want het boeit me niet.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

lindakwakernaatantwoord
17 december 2013 om 14:19

Ha wat leuk!!
Wanner komt het uit??

Jacob Jan Voermanantwoord
17 december 2013 om 14:01

😀

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.