Doordraven en gebreken

Werd geïnterviewd vandaag. Door de Libelle (jawel! cool, he?). Over bloggen.

Het probleem was dat ik, als ik eenmaal begin over bloggen, niet meer stop.

Ik kan er echt dagen over praten. Op alle vlakken, alle aspecten, van praktisch tot strategisch, van analytisch tot technisch, van persoonlijk tot commercieel. Serieus.

Ik.houd.niet.op.

Sterker nog, ik ga steeds sneller praten.

En als we het dan ook nog over uitgeven, uitgevers, online uitgeven gaan hebben, dan ga ik los hoor. Daar heb ik wel mijn ideeën over.

Gelukkig had ik een erg, erg leuke gesprekspartner die ook wel van kletsen bleek te houden 🙂

Er is eigenlijk maar 1 ding waar je me niet naar moet vragen, op bloggebied.

Cijfers.

Ik heb geen idee. Ik weet niet eens hoeveel bezoekers ik heb. Laat staan hoeveel blogs er zijn in Nederland. Op de wereld. En hoeveel er 10 jaar geleden waren. Wanneer het eerste blog geschreven werd. Hoeveel bezoekers succesvolle bloggers hebben. Hoeveel er gemiddeld verdiend wordt aan blogs.

Dat soort dingen.

Niet vragen, hoor. Want ik weet het niet. Want het boeit me niet.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

lindakwakernaatreply
december 17, 2013 at 02:12 PM

Ha wat leuk!!
Wanner komt het uit??

Jacob Jan Voermanreply
december 17, 2013 at 02:12 PM

😀

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.