Doe een Cor

cor Istanbul

Ik doe een Cor. Het is 06:20. Snap je?

Ik denk dat hij al wakker is. En aan het bloggen.

Twijfel. Zal ik hem even appen?

Het zit namelijk zo: Cor staat iedere ochtend vroeg op om een uur te bloggen.

Hij maakt er dan ook nog zo’n plaatje bij (zie link). Briljant.

Ik heb het hem wel eens zien doen, in Istanboel. Maar dat was (toegegeven) niet om 6 uur ‘sochtends. Die dag liep hij achter op schema.

Gister om 22:22 publiceerde ik de vorige blog post. Maar het was helemaal niet leuk om zo op de bank te zitten naast mijn man met de laptop.

Niet dat dit de eerste keer was dat dat zo ging. Eerder de 500e of zo.

Maar opeens had ik er genoeg van, om zo’n mobiele unit te zijn (ken je die reclame? Was het kitkat?). Blehhhhhh.

Dus toen ik net wakker werd, om 06:00, dacht ik: let’s go.

Nu zit ik hier te bloggen.

Net als Cor.

Ik betwijfel of dit een standaardding wordt maar leuk is het wel, om zo samen met Cor als Cor te bloggen.

Even kijken of hij al op ‘publish’ geklikt heeft.

En dan even appen.

PS Stel je voor: als je weet dat andere bloggers wakker zijn en aan het bloggen, kun je een heel app netwerk maken en met elkaar praten terwijl andere mensen nog slapen!

PS2 Oh nee. Never mind. Bestaat al.

PS3 Misschien toch tijd voor koffie.

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

5 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Carolien Geurtsenantwoord
15 oktober 2015 om 08:29

hai lieve Elja, wat leuk 😉
Ik ben al jaren rond half vijf wakker en zeker in de tijd van de 80 deuren maar ook later nog schreef ik mijn blog posts in de morgenstond of vroeger. Fijn en leuk om te lezen. Ik zit zelf alweer een tijdje aan te hikken tegen schrijven, er zit zeg maar een ongeschreven blogpost dwars 😉 Wie weet ben jij ook nu weer aanleiding voor een doorstart –

ik vind de morgenstond fijn om te schrijven, voordat alles in beweging komt.

Wie weet tot gauw en/of tot Cor’s
Nu eerst een nieuwe koffie

Enne de link naar andere early birds start mij bij alleen Twitter . com op. Zo nog een in een andere browser proberen

Elja Daaeantwoord
15 oktober 2015 om 22:05
– Antwoord aan: Carolien Geurtsen

Oh jee weet niet wat dat is met die link! Lekker, vroeg wakker. Ben inmiddels (22:04) wel vrij moet ik zeggen. Moet alweer naar bed denk ik!

Elja Daaeantwoord
15 oktober 2015 om 22:05
– Antwoord aan: Carolien Geurtsen

PS schrijven – gewoon doen! Zie gisteren.

Agnesantwoord
15 oktober 2015 om 07:59

ik zit ook vaak ’s avonds naast vriend op de bank nog te tekenen. Heel soms doe ik het ’s ochtends maar dat kan niet altijd. Die app is trouwens leuk maar dan komen we niet meer aan bloggen toe vrees ik . 😉

Elja Daaeantwoord
15 oktober 2015 om 22:06
– Antwoord aan: Agnes

ja als we dat doen houdt het echt op, met die app. Ik vind tekenen overigens wel veel leuker dan allebei achter de laptop. Vanavond weer niet gelukt om manlief er vandaan te krijgen. Dus zelf ook maar gepakt.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.