Derde blog post

Dit is mijn derde blog post van vanavond.

Ik heb 4 uur Turkse les gehad, 1 uur een geweldig inspirerend gesprek gehad over bloggen, 4 uur een geweldig gesprek gehad over, nou ja, alles, en toen heb ik geblogd.

En toen vond ik het niet goed. En toen heb ik een nieuwe post gemaakt. En toen vond ik die niet goed. En nu is het deze.

We zullen het maar op de jetlag gooien!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Linda Rosalinde Markusantwoord
18 juli 2013 om 22:25

Waar ging dat geweldig inspirerende gesprek over? Daar ben ik nu wel heel benieuwd naar. 🙂

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.