Derde blog post

Dit is mijn derde blog post van vanavond.

Ik heb 4 uur Turkse les gehad, 1 uur een geweldig inspirerend gesprek gehad over bloggen, 4 uur een geweldig gesprek gehad over, nou ja, alles, en toen heb ik geblogd.

En toen vond ik het niet goed. En toen heb ik een nieuwe post gemaakt. En toen vond ik die niet goed. En nu is het deze.

We zullen het maar op de jetlag gooien!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

Linda Rosalinde Markusreply
juli 18, 2013 at 10:07 PM

Waar ging dat geweldig inspirerende gesprek over? Daar ben ik nu wel heel benieuwd naar. 🙂

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.