De stiekeme control freak

connectedIk ben Elja en ik ben een stiekeme control freak.

Ik vind mezelf niet zo van de controle en beschouw mezelf flexibel en meegaand. Ha. Je kunt je afvragen waarom ik dan alles zelf wil doen! Dat zie je pas als je alles los laat. Per ongeluk.

De afgelopen week was ik er niet helemaal bij met mijn hoofd. Waardoor mijn collega Maaike met hulp van Sanne en Esther (en andere collega’s) mijn ‘kindje’ Frankwatching Webinars runde. Ongevraagd en ongedwongen.

Gevolg was dat de nieuwsbrief die we maandelijks versturen veel beter was dan als ik hem schrijf. En dat het webinar van gisteren, gerund door Esther, nieuwe, betere elementen bevatte.

En dat de omzet door de inzet van Maaike, Esther, Sanne, Tim en Lia door het dak ging en ik vol ongeloof mijn mailbox bekeek van de week, uitgeput op de bank van alle emoties, en overdonderd werd door de inschrijvingen.

Vervolgens zat ik er als moderator voor spek en bonen bij tijdens het webinar van gisteren. Na zo’n 100 webinars wist ik pas dat het zo ook kon.

En ik zat te genieten van het niet-nodig zijn. Pfff. Hard nodig.

En ik genoot van collega’s die dingen veel beter kunnen dan ik. En die de ballen die ik uit de lucht liet vallen (soms zonder het door te hebben), oppakten en met high scores afmaakten.

Het is me wat. Het houdt maar niet op met de levenslessen deze dagen.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

3 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Charlotte Meindersmaantwoord
14 april 2015 om 09:27

Wat goed dat jij los kon laten en wat fijn dat je zulke goede en fijne collega’s hebt!

Elja Daaeantwoord
16 april 2015 om 14:03
– Antwoord aan: Charlotte Meindersma

Nou he? Superblij mee…

Jacob Jan Voermanantwoord
11 april 2015 om 11:13

jeetje mina, wat ongelofelijk knap !

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.